Startdag & Tuinfeest 2017

Het KSA-jaar komt op z'n einde met de kampen, maar niet getreurd: na een korte pauze beginnen we er terug aan op 9 september. KSA Deinze-Astene presenteert Startdag & Tuinfeest. We keren terug naar de seventies en luiden het nieuwe KSA-jaar in met groovy tunes en olifantenpijpen. Het thema van Startdag en Tuinfeest is dit jaar disco!

Startdag

Startdag is een gratis spelnamiddag en net zoals vorige jaren voor zowel leden als niet-leden. Wat mogen jullie verwachten? Tal van activiteiten zoals springkastelen, schminkstand en nog veel meer! Jullie zijn welkom vanaf 13u30 tot 17u30 aan het lokaal 't Brielhof (Antoon Van Paryspad 1, 9800 Deinze).

Tuinfeest

Na een leuke spelnamiddag organiseert de leiding nog een overheerlijke barbecue à volonté voor jong en oud. Er is een volwassen menu (+12/€18) en een kindermenu (-12/€14). Natuurlijk hebben we ook aan de vegetariërs gedacht. Zij kunnen genieten van een vegetarisch/veganistisch alternatief voor dezelfde prijs. 

Vanaf 21u kan u genieten van enkele live-optredens. Voor zij die niet mee-eten en toch willen genieten van enkele deuntjes vragen we €4.

 

Hieronder kan je je inschrijven voor Tuinfeest. Hopelijk tot dan!