Inschrijven

Het inschrijvingsgeld bedraagt slechts €30 (BE49 8601 0881 3871). Met dit geld word je het hele jaar verzekerd via KSA Oost-Vlaanderen, meer informatie en aangifteformulieren vind je hier. Daarnaast krijg je bij je inschrijving ook een mouwschildje van het jaarthema.

Financiële tegemoetkoming

De KSA is er natuurlijk voor iedereen, dus indien dit bedrag een drempel vormt, twijfel dan zeker niet om contact op te nemen met onze hoofdleiding door hier te klikken. We voorzien verminderde tarieven voor het lidgeld, weekends en kampen.

Inschrijven kan steeds op onze Startdag begin september of later op één van de rondes. Je kan ook steeds hieronder online inschrijven, dan neemt de leiding contact met jullie op.

Voor meer info omtrent het algemeen terugbetalingsformulier voor uw mutualiteit kan u bij de hoofdleiding terecht. Verschillende ziekenfondsen betalen elk jaar een deel van het bedrag terug dat ouders hebben betaald als lidgeld of voor een kamp of weekend. Dit is een mooie tegemoetkoming die voor heel wat ouders meer dan welkom is.

Inschrijvingsformulier

Vul onderstaande gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met u.

Geslacht *

Door de privacywetgeving zijn we verplicht om toestemming te vragen voor het trekken van foto's van uw kind.