Dolfijntjes

De dolfijntjes zijn de jongste groep voor iedereen die in Astene KSA volgt en in het 1ste en 2de leerjaar zit. Contact opnemen kan via het mailadres dolfijntjes@ksadeinze.be.

Leeuwkes Deinze

Leden vanaf het 1ste tem 3de leerjaar, ze spreken wekelijks af aan het Brielhof. Contact opnemen kan via het mailadres leeuwkesdeinze@ksadeinze.be.

Leeuwkes Astene

Alle leden die in het 3de en 4de leerjaar zitten en KSA volgen in Astene, vormen de Leeuwkes van Astene. Contact opnemen kan via het mailadres leeuwkesastene@ksadeinze.be.

Joro Deinze

Leden die in het 4de tem 6de leerjaar zitten en naar de rondes gaan in Deinze. Contact opnemen kan via het mailadres jorodeinze@ksadeinze.be.

Joro Astene

De Joros van Astene zitten in het 5de en 6de leerjaar, elke week spreken ze af in Astene. Contact opnemen kan via het mailadres joroastene@ksadeinze.be.

Knim

Vanaf het 1ste en 2de middelbaar vloeien Astene en Deinze samen tot 1 groep. De Knim spreekt hierdoor altijd af aan ons lokaal in Deinze. Contact opnemen kan via het mailadres knim@ksadeinze.be.

Sjo

Leden uit het 3de middelbaar tem het 5de middelbaar verwelkomen we in de Sjo. Ook zij spreken wekelijks af in Deinze. Contact opnemen kan via het mailadres sjo@ksadeinze.be.