Lokalen

KSA Deinze-Astene heeft zowel in Deinze als in Astene een lokaal.

't Brielhof

Leeuwkes Deinze, Joro’s Deinze, Knimmers en Sjo’ers spreken af aan ’t Brielhof (Antoon van Paryspad 1, 9800 Deinze). ’t Brielhof is een nieuw gebouw dat voorziet in alle behoeften van een jeugdbeweging. Het ligt vlakbij de stadskern en recreatiedomein De Brielmeersen.

Oud Postgebouw & Las Vegas

Dolfijntjes, Leeuwkes Astene en Joro’s Astene hebben een lokaal rechtover de kerk: het Oud Postgebouw (Nieuwstraat 3, 9800 Astene). Meestal spreken ze echter af aan het pleintje naast het voetbalveld van Astene: Las Vegas. Het is er namelijk veiliger verkeer, bij mooi weer worden hier veel rondes gespeeld en het stadsbos en domein De Ceder liggen vlakbij.

Soms spreken we ook af aan een station, zwembad, bos,… Dit wordt dan steeds duidelijk vermeld in de rondebeschrijving.

Verhuur

Ons lokaal in Deinze, ’t Brielhof, kan worden gehuurd tijdens de schoolvakanties en in mei en juni. Het is opgetrokken in 2011 en daarom perfect voorzien voor het opvangen van jeugdgroepen. De belangrijkste troeven van ’t Brielhof: de groene omgeving, de bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de capaciteit.

Het energiezuinig en kindvriendelijk lokaal heeft een eigen site waar men terecht kan voor extra info. Via het contactformulier kunnen vragen worden gesteld of bezichtigingen worden aangevraagd.

Boekingen verlopen via het Centrum voor Jeugdtoerisme (CJT). ’t Brielhof is helaas niet te huur voor privéfeesten, fuiven, babyborrels en dergelijke. Het lokaal in Astene wordt nooit verhuurd.

Dit hele project wordt gedragen door een geëngageerde groep oud-leiding die samen een vzw hebben opgericht: het Bouwfonds. Zij staan in voor het onderhoud en de opvang van de huurders.