Naar aanleiding van de onzekerheid over de nieuwe maatregelen en wanneer deze goedgekeurd zouden worden, kiezen wij om het zekere voor het onzekere te nemen en te organiseren volgens de strengste eisen. De maatregelen kunt u nalezen door hier te klikken.

Omdat dit allemaal wat kort op de bal is om een heus inschrijvingssysteem op poten te stellen, behelpen we ons dit weekend met het systeem zoals hieronder beschreven. Het systeem is verre van waterdicht, dus beroepen we ons op de eerlijkheid van jullie; waar we trouwens niet aan twijfelen .

Voor de -12-jarigen

Activiteiten worden georganiseerd in bubbels van 10 personen, exclusief leiding. Leiding mag geen leiding geven aan verschillende bubbels. Daarom kunnen we maximaal in twee bubbels werken. Er kunnen dus maximaal 20 kinderen per ban deelnemen aan de activiteit: 10 in de voormiddag en 10 in de namiddag. 

De activiteiten gaan door op de vaste locaties

Je mag je zoon/dochter maar inschrijven in één tijdslot:

9u tot 12u

14u tot 17u

Als de groep vol zit dan zal je zoon/dochter niet naar de ronde kunnen komen, je kan wel een mailtje sturen naar de leiding van je groep en dan wordt er rekening gehouden voor volgende week.

De Leeuwkes van Deinze zijn een beperkte groep en daardoor is alleen activiteit in de namiddag mogelijk

Je schrijft in door de naam van je zoon/dochter in te vullen in de spreadsheet die via mail verzonden werd.

 

Voor de +12-jarigen

Wordt rechtstreeks met de leden geregeld door hun leiding.

De ronde van 30 januari mag helaas niet doorgaan. Vanaf 6 februari vliegen we er terug in!

Volgende week zullen we werken met een beter inschrijvingssyteem, maar daarover volgt de info nog. Bedankt voor jullie begrip in deze chaotische situatie. We zouden ook willen vragen deze info onderling door te geven zodat zeker iedereen op de hoogte is.