Beste ouders

Zoals reeds aangekondigd, zijn de inschrijvingen voor onze zomerkampen geopend! Meer info vindt u in uw mailboxs. ⛺️🤩
Laat die inschrijvingen maar komen! 🤗

Beste ouders, liefste leden

De leiding is druk in de weer met het uitwerken van een plan voor een corona-vrij kamp. Om een nauwkeurig plan uit te werken, is het voor ons echter cruciaal om een beeld te hebben van hoeveel leden er mee zouden gaan op kamp (om zo bubbels, etc in te delen). Daarom vragen wij aan alle ouders om via een formulier aan te geven of hun zoon/dochter ons (al dan niet) zal vergezellen op kamp. Klik hier om naar het formulier geleid te worden.

Nog niet zeker? Geen nood, het formulier is in geen geval bindend! 

Vragen? Twijfel dan zeker niet om contact op te nemen met onze pagina.

Hou jullie haaks!

De kogel is door de kerk: we mogen op kamp!🥳
Het is een grote angst die wegvalt, maar een even groot organisatorisch obstakel dat erbij komt.

Rekeninghoudend met het COVID-virus dat nog steeds zéér aanwezig is, zullen we enkele regels moeten opvolgen. Zo mogen we bijvoorbeeld enkel op kamp gaan met een zogenaamde 'bubbel' van 50 personen en zullen we een mouw aan onze activiteiten moeten passen zodat deze met zo weinig mogelijk contact gespeeld kunnen worden.

De leiding zal de komende dagen/weken aan de slag gaan en de koppen virtueel bij elkaar steken om een plan uit te stippelen zodat we er allemaal samen een kei-toffe KSA zomer van kunnen maken!💙🧡 We vragen dus om nog even geduld uit te oefenen in verband met verdere info omtrent de organisatie van onze zomerkampen. Zoals altijd houden we jullie zo goed mogelijk op de hoogte!

Geniet in tussentijd van deze 'overwinning', we hebben het allemaal dubbel en dik verdiend. 😉👍
Tot op kamp!🤩

Beste leden, beste ouders

Omdat de verveling in deze corona-tijden snel kan toeslaan hebben wij voor onze leden ook iets voorzien dat zij door de week kunnen maken, namelijk een spelletjesbundel. 
Hierin staan opdrachtjes, tekeningen, rebussen, noem maar op en dit voor zowel jong als oud. Hieronder vind je een spelletjesbundel voor het 1e, 2e, 3e leerjaar en voor het 4e, 5e, 6e leerjaar! Je kan ze natuurlijk ook gewoon beiden maken, maar je zal zien dat ze beiden wel op elkaar lijken. 
Download ze nu:
Spelletjesbundel 1e, 2e en 3e leerjaar 
Spelletjesbundel 4e, 5e en 6e leerjaar

Beste ouders/leden

 

De nationale koepel van de KSA en nog enkele andere instanties hebben sterk afgeraden om wekelijkse samenkomsten te laten doorgaan. Aangezien we geen enkel risico willen nemen, zullen wij deze raad dan ook opvolgen. Er zullen geen rondes meer plaatsvinden dit werkjaar. Wat de kampen betreft, worden ook wij nog in het duister gelaten. Eens hieromtrent meer informatie is, brengen we jullie zo snel mogelijk op de hoogte. 

 

ANNULATIE ONTBIJTMANDEN 2020

Tot onze grote spijt hebben wij met werkgroep verhuur KSA Deinze-Astene beslist om dit jaar de ontbijtmanden te annuleren omwille van het coronavirus.

De reeds bestelde ontbijtmanden zullen in de komende week terugbetaald worden.

Hiervan zullen jullie via mail op de hoogte worden gebracht.

Volgend jaar zullen wij opnieuw paraat staan om jullie een overheerlijke ontbijtmand te bezorgen.

Bedankt voor het begrip!

 

 

In de maand februari draait het bij de KSA allemaal om vriendschap, daarom vindt er op zaterdag 22 februari 2020 ‘Vriendjesdag’ plaats. 

Het concept is zeer eenvoudig: alle leden mogen een vriend of vriendin meenemen naar de ronde, ook al is die geen lid van de KSA. Iedereen is welkom!

We vullen de namiddag samen vol leuke spelletjes en er is zelfs een kleine attentie voorzien voor al wie komt!

Beste deelnemer

Ben jij een kei in het bakken? Deel je graag eens jouw skills met anderen? Dan is dit de gelegenheid bij uitstek om te bewijzen dat jij de beste taart/dessert maakt van Deinze en omstreken! 
Inschrijven doe je gewoon door hier te klikken. Breng vervolgens jouw gebak mee naar het eetfestijn en maak kans om in de prijzen te vallen! 

Alvast bedankt voor uw deelname.

Het weekend van 14-16 februari gaan de joro’s van Astene en Deinze en de leeuwkes van Astene samen op weekend. Cupido heeft namelijk een verrassingsweekend voor jullie georganiseerd in het land van de liefde… WAT LEUK! Alle info over dit weekend vinden jullie terug in de brief die jullie ontvangen hebben via mail.

Inschrijven doet u door simpelweg een maailtje terug te sturen met vermelding van de naam van uw zoon/dochter en hun groep.

Beste ouders 

Zoals reeds in de boekjes vermeld stond, zullen wij van vrijdag 14 tot en met zaterdag 15 februari op weekend trekken in de Chiro lokalen van Machelen. Met het invullen van dit formulier schrijf je jouw zoon/dochter in om mee te gaan.
Meer info over wat mee te nemen/waar en wanneer jullie zoon/dochter verwacht wordt vinden jullie in de brief die jullie per mail ontvangen hebben. Graag benadrukken wij ook nog eens om zeker niet te vergeten de medische fiche in te vullen en mee te geven.
Wij, de leiding, kijken er alvast super hard naar uit!

Inschrijven doet u door hier te klikken.

Met vriendelijke groeten