Het weekend van 14-16 februari gaan de joro’s van Astene en Deinze en de leeuwkes van Astene samen op weekend. Cupido heeft namelijk een verrassingsweekend voor jullie georganiseerd in het land van de liefde… WAT LEUK! Alle info over dit weekend vinden jullie terug in de brief die jullie ontvangen hebben via mail.

Inschrijven doet u door simpelweg een maailtje terug te sturen met vermelding van de naam van uw zoon/dochter en hun groep.

Beste ouders 

Zoals reeds in de boekjes vermeld stond, zullen wij van vrijdag 14 tot en met zaterdag 15 februari op weekend trekken in de Chiro lokalen van Machelen. Met het invullen van dit formulier schrijf je jouw zoon/dochter in om mee te gaan.
Meer info over wat mee te nemen/waar en wanneer jullie zoon/dochter verwacht wordt vinden jullie in de brief die jullie per mail ontvangen hebben. Graag benadrukken wij ook nog eens om zeker niet te vergeten de medische fiche in te vullen en mee te geven.
Wij, de leiding, kijken er alvast super hard naar uit!

Inschrijven doet u door hier te klikken.

Met vriendelijke groeten

Beste ouders, leden en sympathisanten

Op zaterdag 29 februari 2020 organiseren wij de tweede editie van “Ribs&Chips”. Dit is een gezellig eetfestijn voor alle ouders, leden of sympathisanten van de KSA. Hier willen wij jullie graag verwelkomen met een lekkere aperitief, gevolgd door een menu naar keuze. Voor volwassen bieden wij ribbetjes, vis of vol-au-veggie (u raadt het, vegetarische vol-au-vent) aan. Kinderen kunnen kiezen tussen ribbetjes of balletjes in tomatensaus. Afsluiten doen we met een heerlijk dessert van het dessertbuffet.

Ribs&Chips gaat door in de eetzaal van het VTI te Deinze (Leon Declercqstraat 1). Inschrijven voor ons eetfestijn doe je hier.
 

Hopelijk mogen wij jullie in grote aantallen ontvangen!

Op vrijdag 28 februari 2020 organiseert KSA Deinze-Astene de 12e editie van haar jaarlijkse quiz. Dit jaar zal de quiz doorgaan in de eetzaal van het VTI Deinze (Leon Declercqstraat 1). Vanaf 19u openen wij onze deuren en om 20u begint de quiz. 

Het inschrijvingsgeld voor de quiz bedraagt 20 euro en iedere groep mag bestaan uit 4 personen. Haast je, want de plaatsen zijn beperkt!

Inschrijven voor onze quiz doe je hier.

Hopelijk tot dan! 

Op 9 november zullen wij weer in Astene en Deinze rondlopen om onze prachtige rode én witte kerstrozen te verkopen. Ze kosten slechts €5,50 en de opbrengst dient om onze werking te financieren, aangezien we jaarlijks nood hebben aan nieuw spel- en knutselmateriaal, tenten, …

Wij willen jullie al de mogelijkheid geven om zich te verzekeren van één of meerdere van onze prachtige kerstrozen door deze via de site te bestellen. Dat doe je door op deze link te klikken. Bij aankopen vanaf 8 kerstrozen worden je rozen aan de deur geleverd samen met een gigantische brede glimlach!

Bedankt voor uw steun!

 

De eerste schoolmaand zit er al haast op, dat wil zeggen dat wij er bijna aan beginnen! Onze eerste activiteit zal plaatsvinden op zaterdag 28 september (14u-17u)Wie graag eens zou willen proeven van het leven als KSA'er kan ook, zonder ingeschreven te zijn, komen ravotten op de eerste drie rondes. Heb je tijdens die rondes de smaak te pakken gekregen, dan kan je je nog steeds inschrijven. Hoe inschrijven? Wel, je kan je online inschrijven, dit doe je door hier te klikken. Onze leidingsploeg ziet het alvast super hard zitten, hopelijk jullie ook!

Naar goede gewoonte nodigt Jos de Vos de gehele jeugd van Deinze en omstreken uit voor een knotsgekke kennismaking op 7 september. Dit jaar doet hij echter extra gek, iedereen is namelijk 12 uur lang (!) welkom om te komen ravotten! Van 9u tot 21u kan je terecht aan 't Brielhof om er kennis te maken met onze jeugdbeweging of om er in het algemeen gewoon de tijd van je leven te hebben.
Doorheen de hele dag heeft onze favoriete vos verschillende activiteiten gepland, namelijk:

Van 9u-11u: ~Lasershooten~
Van 11u-12u: ~Rodeocontest~ (inclusief prijzen!)
Van 12u-13u: ~Croques uit het vuistje~
Van 13u-14u: ~Linedance & lassowerpen~
Van 14u-17u: ~Deathride, schminken, survival-parcours,...~
Van 17u-17.30u: ~Leidingsvoorstelling~
Van 17.30u-21u: ~Kinderdisco & hamburgers~

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom, plezier is gegarandeerd, kortom: komen is de boodschap!
Jos hoopt alvast jullie allemaal te mogen verwelkomen!

Voor meer info, neem een kijkje op het facebook-evenement.

 

 

Het is bijna zover, over enkele dagen kunnen we ons weer heerlijk uitleven op kamp. Daarom vinden jullie hieronder een handig overzicht van de kampboekjes, met meer informatie over de inschrijvingen en heel wat andere praktische informatie, voor de -12 bans. 

- Van 19 tot en met 23 augustus vatten we het tweede kamp van de zomer aan! Dan zullen de Dolfijntjes van Astene en Leeuwkes van Deinze uren spelplezier beleven op ons kamp in Kortrijk! Het kampboekje van de Dolfijntjes en de Leeuwkes van Deinze met alle praktische informatie en meer over het kamp kunnen jullie hier vinden. 

- Vanaf 23 tot en met 30 augustus zullen de Leeuwkes van Astene en Joro's een heerlijk kamp beleven! Ze reizen dan samen naar Kortrijk, waar ze een hele week zullen vertoeven samen met JDV Airlines. Het kampboekje kan je hier terugvinden. 

Mogen we vragen om zowel het kids-ID, alsook de ingevulde medische fiche niet te vergeten.

Aarzel niet om de leiding te contacteren bij vragen! 

Tot op kamp! :D 

Beste ouders 

Als je dit bericht leest, zijn onze oudste groepen goed vertrokken op hun 10-daags avontuur richting de ardennen. Zoals beloofd zouden wij na hun vertrek het adres waar het kampterrein zich bevindt op onze site plaatsen.
Het kampterrein zelf heeft niet echt een adres, maar de post mag verstuurd worden naar de eigenaar van ons kampterrein. Hij zal dan de post aan ons bezorgen. Dit adres is Rue de la Violette 26, 5555 Graide. 
Vergeet zeker niet te vermelden dat het voor KSA Deinze-Astene is en aan wie de brief bedoeld is. 

Als u graag ons kampterrein vanuit de lucht eens ziet, dit zijn de coördinaten: 49.939475, 5.066605

Tot binnen 10 dagen  

Groetjes van de leiding en jullie 'kindjes' ;)

!!!OPGELET!!!

Omwille van de slechte weersvoorspellingen hebben wij een overdekte activiteit voorzien, hierdoor is de prijs echter iets gestegen. U ontving een email met alle noodzakelijke informatie hieromtrent. 

Beste leden 
Nog enkele weken en dan zit er alweer een superleuk KSA-jaar op. Zaterdag 4 mei is namelijk de allerlaatste keer dat jullie dit schooljaar naar de KSA kunnen komen. En net omdat het de laatste keer is, trekken we met alle KSA'ers van Deinze en Astene erop uit. We verzamelen 's ochtends vroeg al aan het station en nemen dan met z'n allen de trein richting Oostende. Daar kunnen we de hele dag ravotten op het strand om dan 's avonds opnieuw de trein te pakken richting Deinze. 
Meer info over deze uitstap vind je in deze brief. Mocht je nog vragen hebben mag je altijd een berichtje sturen naar de leiding en zij helpen je dan graag verder. 
Hopelijk tot dan!!