Blog

Het is bijna zover, over enkele weken kunnen we ons weer heerlijk uitleven op kamp. Daarom vinden jullie hieronder een handig overzicht van de kampboekjes met meer informatie over de inschrijvingen en heel wat andere praktische informatie.

- Van 2 tot en met 12 augustus gaat onze +12 op kamp in de Ardennen. De kamplocatie blijft nog even geheim, net zoals de knim nog een verdere uitdaging heeft om het boekje te ontcijferen. Zijn de knimmers sterk genoeg om deze code te kraken? Meer informatie omtrent de inschrijvingen kan u hier vinden. 

- Van 18 tot en met 22 augustus gaan de Dolfijntjes en de Leeuwkes van Deinze een onvergetelijk onderwateravontuur tegemoet. Meer informatie kan u hier vinden. 

- Vanaf 22 tot en met 29 augustus zullen de Leeuwkes van Astene en Joro's een heerlijk kamp beleven op de boerderij van Putte. Het kampboekje kan je hier vinden. 

Vergeet ook niet voor elk kamp een ingevulde medische fiche mee te geven bij de aankomst. 

Beste ouders,

Nu het schooljaar op zijn einde komt, kunnen we met z'n allen beginnen aftellen naar de kampen! De leiding van elke ban zal begin juli bij iedereen langskomen om jullie in te schrijven. Indien jullie niet thuis zijn is dit uiteraard geen probleem, alle informatie omtrent inschrijvingen en kampboekjes zal gebundeld worden op onze site. 

02/08 - 12/08 : Tentenkamp Knim en Sjo

18/08 - 22/08: Kamp Dolfijntjes & Leeuwkes Deinze

22/08 - 29/08: Kamp Leeuwkes Astene, Joro's Deinze & Astene

Indien er nog vragen zijn, kan u ons steeds contacteren

Tot op kamp!

Ook dit jaar verkoopt Werkgroep Verhuur KSA Deinze-Astene overheerlijke ontbijtmanden! Wil je graag dat wij op 13 mei met zo'n ontbijtmand aan jouw deur staan of kom je ze liever ophalen aan één van onze afhaalpunten? Twijfel dan niet! 

Volwassenen (+12j): €15 basisprijs + €10 per extra persoon
Kinderen (-12j): €7,5 basisprijs + €5 per extra persoon
Maak je persoonlijke combinatie :-)

Bestellen kan tot en met 4 mei 2018 en doe je hier
Overschrijven kan op rekeningnummer BE85 7512 0805 1906, vermeld zeker je naam.

Bedankt voor jullie steun!

Met het verzamelde geld van onze kerstmarkt, kunnen we ook dit werkjaar afsluiten met een top activiteit!

We gaan met z'n allen op zaterdag 28 april gaan ravotten in Plopsaland. We spreken af om 8u30 aan het station van Deinze. 

Wil je meer weten? Open dan snel deze brief, en schrijf je snel in via deze link! Inschrijven kan tem 21 april. 

Momenteel zijn we alles aan het voorbereiden voor de weekends die voor elke ban binnenkort op het programma staan. Controleer regelmatig eens onze site, aangezien jullie hier alle informatie zullen kunnen terugvinden omtrent locatie/uren/inschrijving. 

Data:

9/03 - 11/03: Weekend Sjo

-> Klik hier voor de brief, en medische fiche

16/03 - 18/03: Weekend Leeuwkes Astene, Joro Astene & Deinze

-> Klik hier om in te schrijven, en hier voor de brief.

24/03 - 25/05: Weekend Dolfijntjes & Leeuwkes Deinze

-> Klik hier om in te schrijven, en hier voor de brief.

20/04 - 22/04: Weekend Knim

-> Klik hier voor de brief.

Heb je zin om onze jeugdbeweging een handje te helpen? 
Dit kan je ook dit jaar weer doen door zo veel mogelijk ‘houten’ flapjes te verzamelen van de melk van Joyvalle (vol & halfvol 1L)! 
Deze flapjes kan je afgeven aan de leiding op de rondes en zo kunnen we samen lekkere melk sparen voor op onze kampen deze zomer! 

 

Beste ouders, oudleiding en sympathisanten

Na het succes van vorig jaar organiseren we met veel plezier opnieuw onze ouderactiviteit. Graag ontvangen wij jullie op 23 maart 2018 om 18u aan ons lokaal te Deinze (Antoon van Paryspad, 1). Daar kunnen jullie weer voor een democratische prijs van 9 euro per persoon deelnemen aan een oerdegelijke sneukeltocht, die ongeveer 10 km lang zal zijn. De groepen, met welke jullie zich inschrijven, dienen maximum 6 personen per groep te omvatten. Na het voltooien van de tocht kan er nog nagepraat worden rond een gezellig kampvuur met een drankje en een heerlijke braadworst (indien veggie, kan je dit laten weten bij de inschrijving). Inschrijven doe je hier.

Op zondag 15 april organiseert de Jeugdraad van Deinze weer zijn jaarlijkse Speelpark! Kom samen met ons en alle andere jeugdbewegingen van Deinze spelletjes spelen in het Kaandelpark in Deinze (Mouterijdreef, achter JC Brieljant). Jullie zijn welkom van 13u30-17u, toegang is gratis. 

Waar? Kaandelpark

Wanneer? 15 april

Uur? 13u30-17u

Meer info op: http://jeugdraaddeinze.be/welcome/home-2/speelpark/ 

OPGELET: Dit is een activiteit van de Jeugraad. Wij zijn uiteraard zelf ook aanwezig, maar bemannen enkel onze eigen postjes. Hierdoor kunnen we geen persoonlijke begeleiding geven per ban. 

Op zaterdag 17 februari trekken we met Jos de Vos naar het circus op onze jaarlijkse Ouderavond, die zal plaatsvinden in het VTI Deinze. Jullie kunnen aanschuiven aan ons buffet, waar er keuze is uit ribbetjes, vis of vegetarisch en voor de kinderen kan er ook gekozen worden voor vol-au-vent. Om de avond mooi af te sluiten, geven de leden daarna het beste van zichzelf op ons podium met een amusante sketch. Inschrijven kan tot 15 februari door hier te klikken. Tot dan!

Op vrijdag 16 februari organiseren we van onze jaarlijkse quiz in VTI Deinze. Reeds enkele jaren blijkt dit een groot succes te zijn, met telkens een reeks uitdagende vragen. Om de avond niet al te vergeefs te eindigen, is er voor elk team sowieso een troostprijs. Deuren openen omstreeks 19u en om 19u30 stipt begint de quiz. Teams mogen bestaan uit 3-5 deelnemers en de inschrijving bedraagt €20 per team. Inschrijven kan door hier te klikken. Wees er snel bij want plaatsen zijn beperkt!