Op vrijdag 8 maart 2019 organiseert KSA Deinze-Astene de 11e editie van onze jaarlijkse quiz. Dit jaar zal de quiz doorgaan in de Magrittezaal van Leiepoort Campus Sint-Hendrik (Guido Gezellelaan 105). Vanaf 19u openen wij onze deuren en om 20u begint de quiz. 

Het inschrijvingsgeld voor de quiz bedraagt 20 euro en iedere groep mag bestaan uit 4 personen. Inschrijven kan hier

Hopelijk tot dan! 

Beste ouders

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij ook volgend jaar weer onze fuif Foxy Fever. Op zondag 7 april 2019 zal onze fuif plaatsvinden in de ondergrondse parking van de Delhaize. Voor zo’n groot evenement gaan we met de leiding massaal op zoek naar enthousiaste sponsors. We willen dan ook u de kans geven ons evenement te steunen. Als u zich geroepen voelt om een steentje bij te dragen, dan kan u ons steeds contacteren voor meer info:

Dara Vroman:    dara.vroman@gmail.com  |  0479/70 96 56

Victor Van de Moortele:    victor.vandemoortele16@gmail.com    |   0477/73 87 68

Alvast bedankt!

Beste ouders en sympathisanten

Het is weer bijna de tijd van het jaar waar iedereen naar uit zit te kijken: Kerst! Voor ons, de leiding van KSA Deinze-Astene, dé opportuniteit bij uitstek om jullie in de watten te leggen. Bij deze nodigen wij jullie van harte uit op onze kerstmarkt, die op 21 december vanaf 18 uur door zal gaan aan 't Brielhof (Antoon van Paryspad 1, 9800 Deinze). Kom opwarmen met een hapje en drankje, begeleid door deuntjes van het beste talent uit Deinze en omstreken! Onze leden zorgen dan weer voor de nodige kerstversiering die u voor een kleine bijdrage thuis in de boom kan hangen. Meer informatie kan u hier vinden.

Alvast prettige feestdagen toegewenst en hopelijk tot dan!
KSA Deinze-Astene

Beste ouders en leden 
Omdat december en januari de jaarlijkse examenmaanden zijn, spendeert het grootste deel van de leiding zijn dagen achter de boeken. Om de rondes toch te kunnen laten doorgaan, worden de uren waarop afgesproken wordt vaak gewijzigd. 
Bekijk dus zeker elke week waar en vooral wanneer er wordt afgesproken. Op die manier worden misverstanden vermeden. 
Bedankt voor uw begrip en hopelijk tot snel 

Op zaterdag 17 november is het opnieuw zover: de jaarlijkse kerstrozenverkoop van KSA Deinze-Astene.

Ook dit jaar zullen wij weer in Astene en Deinze rondlopen om onze prachtige rode én witte kerstrozen te verkopen. Ze kosten slechts €5,50 en de opbrengst dient om onze werking te financieren, aangezien we jaarlijks nood hebben aan nieuw spel- en knutselmateriaal, tenten, …

Wij willen jullie al de mogelijkheid geven om zich te verzekeren van één of meerdere van onze prachtige kerstrozen door deze via de site te bestellen. Bestellingen kunnen afgehaald worden tussen 9-17u in 't Brielhof, en vanaf 10 kerstrozen bezorgen we ze zelf gratis aan huis! Bestellen kan zeer eenvoudig door hier te klikken.

Bedankt voor uw steun!

Zaterdag 27/10 is het opnieuw zover, dan spreken we weer met onze vrienden van het gewest af om samen een namiddag te ravotten en plezier te maken op stuntdag. Via deze link kunnen jullie de brief raadplegen waarop alle praktische info terug te vinden is. Kijk deze zeker eens goed na, want zowel het uur als de plaats van afspraak zijn verschillend van de normale rondes. 
Hopelijk zijn jullie zaterdag allemaal talrijk aawezig!

Beste ouders

Sinds dit werkjaar gelden er ook voor ons strengere privacyregels. Dit wil zeggen dat we uiterst voorzichtig om zullen moeten springen met de gegevens van uw zoon/dochter, alsook met eventuele vertrouwelijke informatie. In onderstaande privacyverklaring, dat werd opgesteld door KSA nationaal, vindt u gedetailleerd terug wat er nu juist allemaal met die gegevens gebeurt en hoe deze verwerkt worden.

Mocht u toch nog vragen hebben over bepaalde zaken, dan kan u de leiding hierover steeds contacteren.

Klik hier voor de privacyverklaring

Zaterdag 29/09 gaan de eerste rondes van start. De boekjes waar alle praktische informatie instaat over deze rondes kan u hier vinden. Ook zetten wij hierin het uur en de plaats waar we afspreken voor de komende 5 weken.

Net zoals de meeste andere KSA-groepen hebben wij een uniform dat bestaat uit een blauw hemd met een oranje sjaaltje. Meestal worden de hemden later nog volgenaaid met mouwschildjes die de leden doorheen de jaren verzamelen of te kopen zijn via de KSA-webshop. Op deze webshop zijn er eveneens nog tal van andere gadgets te vinden. KSA Deinze-Astene biedt u ook de mogelijkheid aan om een t-shirt en mouwschildje te kopen waar onze mascotte Jos De Vos op staat. Deze vindt u nergens anders en is specifiek voor onze KSA-groep. Onze leden zijn niet verplicht om in uniform te komen, toch raden wij aan om iets KSA-gerelateerd aan te hebben zodat de leiding telkens goed zicht heeft wie tot hun groep behoort. Het bestellen van een uniform is mogelijk via deze pagina of via de leiding. Meestal duurt het zo'n 2-3 weken tot u deze bestelling ontvangt. 

Na onze succesvolle Startdag verwelkomen we jullie graag op zaterdag 29 september voor de eerste ronde. Deze ronde zal voor alle  bans doorgaan van 14u-17u. Afspreken doen we aan Las Vegas voor de bans in Astene en aan 't Brielhof voor de bans in Deinze. De hieropvolgende rondes zullen zo snel mogelijk bekend gemaakt worden onder 'Rondes'.

Indien u nog vragen heeft, kan u altijd contact opnemen met de leiding via 'Leiding'.