Ontbijtmanden 2023

Beste ouders, oud-leiding en sympathisanten

 

Binnenkort is het weer Moederdag. Zoals velen onder jullie al weten organiseren we dan met de werkgroep verhuur onze jaarlijkse ontbijtmanden verkoop. Dit jaar is niet anders en op 14 mei kan je de belangrijkste vrouwen in jouw leven in de bloemetjes zetten. 

 

Verras dus jouw mama, partner, oma, dochter… wie dan ook met een zalig ontbijtje van de KSA! 

Check zeker het Facebook-evenement of de link (Klik hier) om een ontbijtmand te bestellen.


 

Groeten

Werkgroep verhuur

KSA Deinze-Astene

https://forms.gle/d9BrBahrxfqmhyMa9

 

DeliSJOso Pasta-bar

Beste ouders, leiding en oud-leiding

 

10 maart past(d)a?

Want zoals jullie misschien al zagen passeren op Facebook of Instagram organiseert de SJO (onze oudste groep) dan een gezellige pasta-bar! Jullie zijn allen welkom vanaf 18u30 om te komen proeven van onze lekkere pasta's in 't Brielhof in Deinze.  

 

We bieden verschillende formules aan die we jullie graag even verduidelijken:

 

- In het volwassenen-menu zit een lekkere aperitief met hapje inbegrepen, daarnaast ook een grote portie pasta met saus en verschillende toppings naar keuze. Eindigen doen we met een lekkere tiramisu en een digestief. Dit alles bieden we u aan voor €20.

- Voor de studenten hebben we ook een heerlijke portie pasta met toppings en saus naar keuze in de aanbieding en daarnaast ook nog een lekkere tiramisu voor €15.

- Ook kindjes zijn welkom en kunnen genieten van een kleinere portie pasta en een lekker kinderijsje voor €10.

(Er zijn non-alcoholische en vegetarische alternatieven beschikbaar.)

 

Inschrijven kan via deze link: klik hier

 

Hopelijk tot dan!

 

Met vriendelijke groeten

De SJO

Quiz

Beste KSA-sympathisanten


We zijn er terug met onze jaarlijkse quiz! Met enthousiasme mogen wij, KSA Deinze-Astene, de 15e editie aankondigen op vrijdag 24 februari 2023 in VTI Deinze (Leon Declercqstraat 1). De deuren gaan open om 19u30 en de eerste vraag wordt om 20u gesteld. Het wordt gegarandeerd een gezellige avond met een hapje en een drankje. Er zijn ook leuke prijzen te winnen.
Teams kunnen uit maximaal 4 personen bestaan. Het inschrijvingsgeld bedraagt €20 per team.
Inschrijven kan via volgende link: klik hier


Hopelijk tot dan!

Kerstrozen

Beste ouders, KSA-sympathisanten, oud-leiding…

Naar goede gewoonte organiseren wij deze periode onze kerstrozenverkoop. Op 19 november zullen wij weer in Astene en Deinze rondlopen om onze prachtige rode én witte kerstrozen te verkopen!  De prijs van een roos is €6.50. Het is mogelijk om al een of meerdere kerstrozen op voorhand te bestellen via dit formulier: klik hier. Die kan je dan komen ophalen op zaterdag 19 november aan het lokaal van Deinze (Antoon van Paryspad 1) tussen 10 - 18u. De opbrengst gaat integraal naar onze werking, aangezien we jaarlijks nood hebben aan nieuw spel- en knutselmateriaal, tenten, …

Bedankt voor de steun!

Groetjes
Leiding KSA Deinze-Astene

Startdag 2022

Op 10 september nodigt Jos de Vos en de leiding iedereen uit voor een knotsgekke kennismaking op de jaarlijkse startdag van KSA Deinze-Astene. Iedereen is welkom van 13u tot 17u aan ‘t Brielhof om samen te ravotten in ons eigen kleine Disneyland. Er zijn verschillende activiteiten te beleven zoals onder andere lasershoot, survivalparcour, springkasteel… En voor de echte durvers is er natuurlijk ook een kabelbaan. Plezier is dus gegarandeerd voor kinderen van alle leeftijden! Jos de Vos hoopt alvast om jullie allemaal te mogen verwelkomen en neem gerust wat vriendjes mee. Aan het einde van de startdag wordt ook meteen de leiding voor het komende jaar voorgesteld. Blijf gerust ook daarna nog even plakken en geniet van wat live muziek, cocktails en heerlijke versnaperingen! Deze gezellige avond start om 18u30, de inkomprijs bedraagt 4 euro en is te betalen ter plaatse. Hopelijk tot dan!

Ontbijtmanden 2022

Op 8 mei trotseren we opnieuw de vroege uurtjes om vele hongere ochtendmagen te voorzien van een heerlijk ontbijt.

Deze datum doet bij enkelen misschien ook wel al een belletje rinkelen, want op deze dag worden de mama's nog eens extra in de bloemetjes gezet.

Heb je dus zin in een su-per-deluxe en vers ontbijt en/of wil je graag je mama verrassen, bestel dan zeker een ontbijtmand. Zo vang je 2 vliegen in 1 klap én steun je nog eens onze vereniging!!

De prijs:
Volw: €18 + €12 per bijkomende volwassene (dus €30 voor 2 volwassenen)
Kind: €9 + €7 per bijkomend kind (dus €16 voor 2 kinderen)

Bestellen kan tot en met 29 april via volgende link:

Bestel hier

Beste ouders, liefste leden

Het is jullie wellicht bekend dat we deze zaterdag gaan schaatsen. Er zijn echter wijzigingen in praktische informatie hiervoor door problemen bij NMBS enerzijds en een rekenfout van ons anderzijds:


- We vragen jullie om in het heengaan zelf vervoer te voorzien naar de Kristallijn. We spreken af om 14u45 op de parking van de kristallijn.
- De kostprijs voor deze uitstap blijft €10
- De terugreis blijft met de trein, de terugkomst is dus nog steeds voorzien om 18u20 aan het station van Deinze.

- Vergeet jullie handschoenen, warme kledij, dikke kousen en eventueel een vieruurtje en een extra paar kousen niet.    

We begrijpen dat deze informatie kort op de bal wordt doorgespeeld en willen ons hier oprecht voor verontschuldigen. Desalniettemin hopen we jullie talrijk te mogen ontvangen!
Tot zaterdag!

Quiz 2022

Beste KSA-sympathisanten


Na 2 jaar Corona is het eindelijk weer zo ver… onze jaarlijkse quiz! Met enthousiasme mogen wij, KSA Deinze-Astene, de 14e editie aankondigen op vrijdag 4 maart 2022 in de Rekkelinge Deinze (Desiré Delcroixstraat 1C). De deuren gaan open om 19u30 en de eerste vraag wordt om 20u gesteld. Het wordt gegarandeerd een gezellige avond met een hapje en een drankje. Er zijn ook leuke prijzen te winnen. Teams kunnen uit maximaal 4 personen bestaan. Het inschrijvingsgeld bedraagt €20 per team.
Inschrijven en betalen kan via deze link: https://forms.gle/1UDxDPKdpx2xnM4HA De plaatsen zijn beperkt dus snel inschrijven is de boodschap.

 

Hopelijk tot dan!

Beste ouders, KSA-sympathisanten, oud-leiding…

Na een jaartje het over een andere boeg geslaan te hebben met lekkere soep, zijn we dit jaar terug met onze kerstrozenverkoop. Op 6 november zullen wij weer in Astene en Deinze rondlopen om onze prachtige rode én witte kerstrozen te verkopen! Zoals elk jaar kost een kerstroos 5,50 euro. Het is mogelijk om al een of meerdere kerstrozen op voorhand te bestellen via dit formulier:

https://forms.gle/wzfN7wiLCwNroZdx9

Die kan je dan komen ophalen op zaterdag 6 november aan het lokaal van Astene (Nieuwstraat 3) tussen 10 - 18u. De opbrengst gaat integraal naar onze werking, aangezien we jaarlijks nood hebben aan nieuw spel- en knutselmateriaal, tenten, … Bedankt voor de steun!

Groetjes Leiding KSA Deinze-Astene